• Clubkleding

 • Onze clubritten proberen wij altijd te starten in de clubkleding van TC de Tol. Dit zorgt voor herkenbaarheid en duidelijkheid voor ons zelf, maar ook voor mede weggebruikers. Deze kleding is meerdere keren per jaar eenvoudig te bestellen via een webshop.

 • Kalas

  Als kledingleverancier hebben wij gekozen voor Kalas, o.a. de kledingleverancier van Matthieu van der Poel. Via de webshop kan iedereen kiezen voor de kleding die voor hem of haar geschikt is. Het assortiment is zeer uitgebreid en er zijn per kledingstuk meerdere prijsniveaus beschikbaar.

  Zomerkleding, winterkleding, tijdritpakken, MTB kleding en dit alles in verschillende pasvormen (zeer aerodynamisch of juist iets minder strak).

 • Korting

  Clubkleding kan met korting worden besteld door ieder lid, zodat het voor iedereen mogelijk moet zijn om herkenbaar mee te fietsen tijdens onze ritten.

  Naast de korting op de clubkleding kan de standaard kleding van Kalas (zonder TC de Tol design) met hoge kortingen worden besteld. Ideaal voor ritten buiten de vereniging om of voor speciale items zoals handschoenen, sokken, overschoenen of andere specialistische kledingstukken.