• Clubritten

 • Op zondag en in de zomer op dinsdagavond zijn onze vaste clubritten. Alle ritten zijn vrij om voor onze leden om aan deel te nemen, zonder dat er een verplichting is altijd aan te sluiten.

 • Naast de vaste ritten gaan de leden vaak gezamenlijk op pad in het binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een klein rondje na het werk, een clubweekend of zelfs meerdaagse trips in het buitenland.

 • Zondag

  Zomerseizoen (maart - oktober): wekelijks
  Winterseizoen (okt - feb): om de week
  Start: 09:00 (zomer), 10:00 (winter)
  De Star 51, 2266 NA Leidschendam

  Op de zondagen rijden wij onze groepsritten met alle groepen. In het zomerseizoen start TC de Tol iedere zondag vanaf het clubhuis in Leidschendam, met als doel een sportieve en veilige rit door onze mooie omgeving.

  In het winterseizoen proberen wij ook gewoon door te rijden en starten we een uurtje later, op de zondagen dat er geen vossenjacht is (om de week). Dit betekent dat er alle zondagen gedurende het jaar een rit te maken is bij onze vereniging, in een groep die bij je past.

 • Dinsdag

  Zomeravonden (april - september)
  Start: 19:00

  De Star 51, 2266 NA Leidschendam

  Zodra het licht het toelaat start TC de Tol op dinsdagavond met de A en de B groepen. Dit betekent dat aan het begin en einde van het seizoen er vaak een lampje meegenomen wordt, zodat we zo vaak mogelijk op de dinsdagavond kunnen rijden.

  Op dinsdagavond is de lengte van de rit wat korter (vaak tussen de 50-70km, afhankelijk van de tijd van het jaar) en ligt de snelheid bij de A-groep vaak wat hoger. Waar de zondag meer een social ride is, wordt de dinsdagavond vaak gebruikt als trainingsrit.

 • Vossenjacht

  Oktober - februari
  Start: 10:00, om de week

  De Star 51, 2266 NA Leidschendam

  In de wintermaanden rijden wij iedere 2 weken een vossenjacht. Een leuk spel met een sportief en competatief element, lekker buiten om ook in de winter fit te blijven.

  Iedere vossenjacht kent een A- en een B-route. De B-route (30km) gaat uitsluitend over verharde wegen en fietspaden, de A-route (45km) ccombineert verharde en onverharde paden. Voor de A-route is een MTB, cyclocross fiets of gravelbike aan te raden.

 • 4 verschillende groepen

  Wij rijden in 4 verschillende groepen met verschillende niveaus en doelen.

  Onze groepen