• Starten met wielrennen / fietsen?

  06/06/2020 | Blog | Kees
 • In deze Corona tijd zien we veel mensen starten met fietsen. Door het mooie weer, om even buiten te zijn, het hoofd leeg te maken en natuurlijk om fit en vitaal te blijven.

  Tijdens de Corona crisis fietsen de meesten van ons solo of in kleine clubjes. Maar als je start met fietsen, dan heb je vaak nog veel vragen. Wat zijn de mooie routes in de omgeving, zit ik wel goed op mijn fiets, waar kan ik stoppen voor een goede kop koffie en hoe kan ik mijn techniek op de fiets verbeteren?

  De leden van TC de Tol kunnen je helpen deze vragen te beantwoorden en nog belangrijker, als deze Corona crisis achter ons ligt, dan is het natuurlijk veel gezelliger om samen op pad te gaan!

  Ben je net begonnen met fietsen, of ben je gewoon op zoek naar gelijkgestemden in de omgeving van Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer en Den Haag?

  Neem contact met ons op en kom eens gratis en vrijblijvend mee fietsen zodra wij weer starten!