• We gaan weer officieel starten!

  19/05/2021 | Blog | Kees
 • De afgelopen tijd zagen wij alweer een toename in het aantal leden dat op zondag en dinsdagavond kwam fietsen. Iedereen heeft behoefte om weer gezamenlijk aan de gang te gaan.

  Vanaf woensdag 19 mei (vandaag) mogen wij weer met grotere groepen gaan rijden en dit is dan ook het moment dat we de groepsritten officieel gaan herstarten!

  De regels zijn te vinden op de website van de NTFU, maar hierbij wat punten die wij aan willen halen specifiek voor onze vereniging:

  – Starten kan weer bij Sportpark de Star. Bij de start graag op het achterterras (dus tegenover de tennisvelden, na het smalle paadje) verzamelen. Op verzoek van Sportpark de Star goed de 1,5m aanhouden. Koffie 2 go is beschikbaar.

  – De maximale groepsgrootte is weer vrijgesteld, maar binnen de vereniging hebben wij dit eerder al vastgesteld op 12.

  – Het is extreem druk op de fietspaden nu iedereen weer naar buiten wilt, hou hier rekening mee wanneer je de route kiest en de samenstelling van de groep.

  – Let een beetje op elkaar, na een lange tijd weer fietsen in een groep is wennen. Geef goede signalen en spreek elkaar op een positieve manier om alles weer zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  Aanstaand weekend is het Pinksterweekend, dit betekent dat de officiĆ«le clubrit op maandag (9:00) is in plaats van op zondag. Daarna starten we natuurlijk gewoon weer op zondag om 9:00 bij ons clubhuis en om dinsdag om 19:00 voor de A en B groepen.

  Tot snel bij de club! En voor de mensen die nog geen lid zijn en dit wel lezen… kom eens gratis met ons kennismaken!